kelik-kelik aje..^^

Monday

LIn Dan dot dot dot...

Salam..pekaba kawan2..amacm da tgk kan semua match player2 malaysia kat Thomas Cup..mm..korang tgk x LIN DAN player China 2.Kalu kita perasan..setiap pukulan ngan serangan dia mmg sangat2 laju dan tepat..tapi mamat neh mmg bakat dia dalam badminton sangat2 la superb..x caye?tgkla vdeo snie..so x hairanla dia ble kalahkan player2 hebat laen dgn selambe je kan..^^




Hebat kan..
xpe player Malaysia pon sgt2 bgus da maen..tapi da mamat neh ada mmg agak sukar la nak challenge.Last match syah tgk LIN-DAN lawan ngan TAufiq, taufiq sendiri mengaku bahawa dia sendiri da all out..tapi ternyata LIN-Dan neh mmg STARR..zz...hehe

allright..semoga ceria-ceria selalu ye..^^
Hencikvirus
Xdiligent@gmail.com

14 Memberi Pendapat:

Atiqah idrus said...

dia hebat dan hensem tapi syg.
dia xreti malu

Hencikvirus said...

yk ..nape dia xpakai baju eh..hehe

Stopamin said...

video ni edit je lah... alaa cam Ronaldinho laa jgak, yg sepak tuju ke palang gol tu...biasa lah atlet star mesti ada org buat iklan & promok video....tapi cam real kan...satu lg thanks visit myblog...hehe dh follow dh...follow balik erk...

Stopamin said...

eh ni video edit la... biasa lah atlit star,mesti ada promok iklan & video,cam Ronaldinho la yg sepak tuju ke tiang gol tu...tp cam real kan...thanks visit myblog,dh follow dh,lps ni follow balik erk...kalu bleh add lh myblog lam blog ni..hehe

Mr. Min said...

eh ni video edit la... biasa lah atlit star,mesti ada promok iklan & video,cam Ronaldinho la yg sepak tuju ke tiang gol tu...tp cam real kan...thanks visit myblog,dh follow dh,lps ni follow balik erk...kalu bleh add lh myblog lam blog ni..hehe

y@n@ M!B said...

erm dia mmg hebat especially psiko..huhu..sian chong wey letih sgt masa 2nd game..hehh~

ASaDa RyutaRo said...

gile hebat leh masukkan shuttlecock dlm balang tu. hurmm..

edit rasanya. err.. ye ke edit? ke mmg hebat.. hehe :P

syah said...

hehe..nampak mcm btul j kan dia nye movement..neway dia mmg betul2 berbakat..^^

++:::dY[a]::::++ said...

thanx coz singgah kt blog..
nway,sy suka Lin Dan..n dye terer gak.

yui92 said...

sapa2 yg bole masuk tournament tu kira mmg terer la kan...
kpd tuan blog: layout blog anda sgt besz....buat sendiri ka? uhuhu salam follow memollow...folllow me too k...
http://sesedaporen.blogspot.com

+akufobia+ said...

memang dari dulu lagi tengok lin dan berbakat.suka.wee.

MSR said...

the best player era ini..

Blog AkuShahim said...

pehhh....memamg hebat Lin Dan

Anonymous said...

alamak syah..video ni propaganda la.. computer effect je tu..
byk sgt iklan mcm ni..soccer player ada jgak jenis mcm ni yg tunjuk power