kelik-kelik aje..^^

Thursday

Blog Link Exchange

[Jom Exchange Link Di Encikvirus.blogspot.com]
Salam para pengunjung & blogger sekalian. Terima kasih kerana sudi mengunjungi encikvirus.blogspot  ini.
Berblogging adalah salah satu cara medium komunikasi baru berdasarkan minat dan kesukaan terhadap sebuah bidang.Berblogging juga adalah tempat untuk bersilaturahmi dan mejalin persahabatan dan cara yang paling mudah adalah dengan melakukan tukar link.
Bagi anda yang ingin tukar link dengan Encikvirus, caranya senang sahaja... beri komen di bawah post ini dan pastikan link saya sudah di pasang dan saya akan link blog anda balik.

Step mudah encikvirus listkan sinie k..^^
1)Nickname
2)BLog URL
3)komen anda (optional)
4)Pastikan LINK encikvirus telah dipasang di blog anda
5)Selesai 4 step?..inform encikvirus snie untuk letak link anda..mudah kan??






Jom sama-sama kita tingkatkan network traffic kita..Semoga bermanfaat..^^
Encikvirus
xdiligent@gmail.com

12 Memberi Pendapat:

syah said...

Posted on 29 April 2010

ice juliette said...

iye2..
udah follow kmoo daa... ^^

syAzAnA said...

hye.
dah follow youuuu.
slam perkenlan n berblogger.
=)

iniAku said...

hype..sy mau join juga.. sudah add kamu :)

syamimi0markay said...

follow u (^_^)

Difference - Cah Kudus said...

sob, saya sudah pasang link kamu dengan nama 'Encikvirus'
link saya pasang ya. terima kasih

qimiqa said...

already follow u.. follow sye lik k.. :-)

syah said...

DONE..^^

eiela said...

mau exchange link jugak..

Nickname : Eiela

Blog URL : http://belog-newbie.blogspot.com

LaNk said...

Ape aku nak wat bro... Hmmm...

Nickname: LaNk
Blog URL: http://bungatanjungteam.blogspot.com

Pape hal byk lagi nak update... tp lenguh nak menulis... TQ bro..

LaNk said...

Test2... Test 1... 2... 3... Mmg tak kuar pe yg aku taip ek... owh... kne approve ni... lol

Syah said...

Encikvirus Appreciate all Link Exchange and Welcome all bloggers/Retailers to exchange link. Available for any time. Thanks for your supports..^^