kelik-kelik aje..^^

Friday

Ip Man 2 [2010] DVDrip

IPman neh mmg sgt2 best..cite neh syah da tgk hampir 3 kali..dan scene-scene dia mmg superb..cite dia ttg seni wing chun..kalu kita silat la cam gitue..^^..
Encik IPman neh adalah guru kepada BRuce LEe..technique dia mmg practical ..kalu kat malaysia org panggil KUntau..hehe..ok..Sebuah lagi citer yg sedang ditayangkan di pawagam.. Kesinambungan dari citer Ip Man .. Genre: Action | Biography | History .. Sila join menggunakan hj split atau 7zip sebelum play..


OK hanya single file aje k..slamat berhibur..^^
hencikvirus
xdiligent@gmail.com

3 Memberi Pendapat:

ice juliette said...

kmoo kne tag...

y@n@ M!B said...

cite ni mmg sgt best!
sempoi and sangat gentle dia bercakap dengan musuh..terbaekk! ^_^

BUJANG SUSAH said...

Assalamualaikum... Salam ziarah dari sahabat.. nice blog n good entry..

Sedikit tips dan info buat teman2 bloggers.. perkara remeh yg kita kurang perasan dan tutor 4 the latest read more.. tengok jgn x tengok.. sila klik disini
Semoga bermanfaat insyaAllah.."Sebaik-baik manusia ialah orang yang dapat memberi manfaat kepada orang lain"(Hadis riwayat Al-Qudhi).

"SAMPAIKAN WALAU SATU AYAT"

P/S: Sedikit perkongsian dan renungan buat sahabat dan diri sendiri dari hamba yang hina jua serba kekurangan ini... sila klik
DISINI

"Sesungguhnya yang paling ditakutkan daripada apa yang aku takutkan menimpa kalian adalah asy syirkul ashghar (syirik kecil). Sahabat bertanya: "Apakah dimaksudkan syirik kecil itu? Baginda menjawab: Riak." (Hadis riwayat Imam Ahmad).
Wallahualam.

"Demi masa. Sesungguhnya manusia dalam kerugian. Melainkan mereka yang beriman dan beramal soleh serta saling menasihati untuk kebenaran dan saling menasihati untuk kesabaran". - Surah Al-Asr:1-3.

blog anda bagus dan bermanfaat...!!! Teruskan menulis.. Semoga sejahtera dan semoga sentiasa diberi keberkatan.. wassalam.