kelik-kelik aje..^^

Saturday

Beautiful Blogger Award

Salam...
Hencikvirus bangun2 j trus bukak lappy chek belog.Tengok2 kiri kanan semua tgh tebungkaq" tdo lagi...."tebungkaq=bersepah..hehe..loghat utagha sket.... Wah tetiba terkejut Hencikvirus..da dpt award la pagi2 ahad yg cejuk ngan amat best tido overdost neh...yela baru abis last paper degree smalam..Merdeka..^^..

Award dapat dari iniAku 
Sape? bukan saya...iniAku la..xpaham..huhu..nevermind lah..hehe..
mmm...Walaupun beliau merupakan org yang baru dikenali, tu sebab delay sket kedatangan award ni.Tapi apa2 pon..award neh mmg motivasi kepada blogger2 gitu..cewah..cakap da mcm Bangnil la pulak..^^
Award dah cantek kaler pink, tapi belog aku ni kaler Itam la? mcm mencapap sket. Tapi takpe, yg penting rama-rama tu kaler kuneng ngan ada ros merah lip lip gitu..^^..walaupun award neh untuk beautiful blogger..Eh ak laki pon beautiful jgk k??..adess..zasss..xpe blog ak beudifull gitu-gitu sket pon kira ok la 2..

Ada 4 benda yg perlu dibuat untuk mengsahihkan award ini. 

1. Buat entry tentang award yg cantik ini -checked-
2. Copy badge 'Beautiful Blogger Award' ini  -checked-
3. Ucapan terima kasih dan letak link pemberi award pada entry tersebut  -checked-
4. Senaraikan 15 blogger sebagai penerima award
So mase untuk menterjah blogger lain, 15 eh?
wah nak kasi satu pon memikir neh..^^ ok.. Hencikvirus anugerahkan award neh kepada blogger2 yang best dan menarik..


Ok..atas tips tuan penasihat..so Hencikvirus memberikan award neh kpd followers encikvirus.blogspot..so sudi2 la ye tampalkan award beatiful blogger neh kat blog2 anda..sharing is caring..hehe

Hencikvirus


6 Memberi Pendapat:

iniAKU said...

welkam2..hehe

ice juliette said...

huhu! thnx ^^
blog awk pon santek.. hihi

jaya jr said...

trimas encik virus..

Aidy Shahiezad said...

cm besa, nk cakap...

(dialog stereotaip je tiap kali nie)

fuhh... (nada kelegaan)
naseb baek xkena tag... hohoho...

Tirana said...

Tengok pada nama encik virus, takut nak masuk sini..hehehe..bimbang terkena jangkita virus.

Terimakasih atas kunjungan ke blog saya..

hencikvirus said...

sama-sama..keep on supporting bloggers k..^^